Interview The Office Operators | ZOZ

ZOZ - The Office OperatorsFlexibele kantoorruimte met een hoge mate van kwaliteit en diversiteit

The Office Operators

Een goede werkomgeving draagt bij aan het succes van je organisatie. Dat is de overtuiging van waaruit The Office Operators werkplekken faciliteert. Binnenkort opent in het iconische gebouw op de Amsterdamse Zuidas, Infinity, de vijftiende locatie van The Office Operators.  

Optimale werkplekbeleving
De ideale werkomgeving, dat is wat The Office Operators klanten wil bieden. Wie kantoorruimte huurt in een van de acht steden in Nederland en België krijgt dan ook meer dan alleen een kantoorruimte. “Wij bieden flexibele, volledig operationele werkplekken en vergaderruimtes aan in een inspirerende werkomgeving,” vertelt Sipke Feenstra, directeur en oprichter van The Office Operators. “Door het volledig faciliteren van een optimale werkplekbeleving, nemen we bedrijven een belangrijk aspect uit handen, zodat zij zich kunnen blijven concentreren op hun corebusiness.”

Flexibility is key
The Office Operators is er voor kleine en grote ondernemingen. Je huurt er voor korte of langere periode een enkel bureau, maar ook kantoorruimte groot genoeg voor 1000+ personen. Ook vergaderruimtes zijn al vanaf een uur te huur. “Je huurt wat je daadwerkelijk nodig hebt en bent geen investering kwijt aan ict of inrichting”, vertelt Feenstra. “Het is voor ondernemingen dé manier om in een dynamische omgeving kantoor te houden en flexibel te kunnen omgaan met groei of krimp.

Service team
Ook aan hospitality en service hecht The Office Operators veel waarde. Feenstra: “Onze locaties zijn altijd bemand met een Service Team, waarmee we een heel hoog serviceniveau nastreven. Naast het bemannen van de receptie, het gereedmaken van de vergaderruimtes zijn deze dames altijd heel pro-actief bezig met wat ze nog meer kunnen betekenen voor onze klanten. Een klant is voor ons een collectie gasten. Verschillende individuen met ieder zijn eigen wensen. Wij zijn continu bezig om die werkomgeving voor iedereen zo prettig mogelijk maken.”

In Infinity kan ik werkplekbeleving op een ongelofelijke manier vormgeven

Amsterdam Zuidas Infinity
‘Once in a lifetime’ noemt Sipke Feenstra de mogelijkheid die hij kreeg om zich met The Office Operators in Infinity, het voormalig ING House, te vestigen. “Dit gebouw is een van de meest iconische moderne kantoorgebouwen in Nederland, met fabuleuze architectuur zowel van buiten als binnen. Daarbij komt dat er hele leuke voorzieningen in het pand komen, zoals een sparuimte, een gym, een restaurant en een koffiebar. Maar ook een prachtig auditorium. Welk kantoor heeft nou een mini-theater waar plek is voor 250 man? Dus die optimale werkplekbeleving kan ik in Infinity op een ongelofelijke manier vormgeven.”

Dynamiek
Werken in Infinity omschrijft Feenstra als werken in een kleine micro kosmos. “Door al die verschillende bedrijven ontstaat er een bepaalde dynamiek. Het idee van een monocultuur in een kantoorgebouw daar geloof ik niet zo in.” Wie kantoor gaat houden in Infinity gaat volgens Feenstra werken in een fantastische locatie met fantastische dienstverlening. Ook komt er een Infinity Club, voor sociale activiteiten voor, door en met de huurders. Dat programma zal onder meer bestaan uit een Sinterklaas event, een bbq in het grasveld onder ‘de neus’, en klassieke lunchconcerten in het auditorium. “Ons ambitieniveau is om onze klanten tot in het oneindige ‘Infinity’ te houden”, aldus Feenstra. “Ik geloof dat deze manier van kantoorhouden de weg voorwaarts is. Flexibel, met een hoge mate van kwaliteit en diversiteit.”

Tekst: Christine Spanjaard | Fotografie: Wouter van Ierssel
Dit interview is gepubliceerd in Zie Oud Zuid (september 2015)